Alla tiders

Teo har längtat hela veckan. För imorgon är det disco!

Han är inte särdeles intresserad av att dansa och så, och blir galen om man retas lite om nån tjej (som man-eller jag- av nån anledning alltid gör när det är discodags).
Nä för Teo handlar det mest om att få köpa godis och läsk och ha med sig egna pengar. Och det är så klart stort nog för en åttaåring.

Jag minns när jag själv skulle på disco i skolan. Men jag var ju mycket äldre än åtta när jag började med sånna busigheter, typ tio i alla fall… Och det var ju precis hur spännande som helst. Min morfar (!) var vakt en gång minns jag och det var ju rejält pinsamt så klart. Minns att jag liksom ville tala om för alla att det där är inte min pappa-bara så att ni vet! Jaaa å så dansade vi tjejer med tjejer och killarna… hängde runt salen och-köpte godis. Och vi lyssnade på Forever young med Alphaville och Jump med Van Halen…

Tjaa det var tider det… (sa den gamla damen)…

Jag håller mig väl borta från Teos partaj imorgon kväll. Även om jag hemskt gärna skulle vilja vara en liten fluga på dansgolvet -eller i mitt fall kanske vid godisförsäljningen då.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.