Tvåtimmars arbetsdag

Igår var en väldigt märklig arbetsdag. Kanske min kortaste.

Jag hade bokat tid hos frissan för klippning och färgning. Kör ner bilen i tid till kl 8.00 när jag hade tid, betalar parkering till 10.12 eftersom det borde vara tillräckligt.
Blev omhändertagen som en drottning. Och tyckte att det var en riktigt bra start på dagen. Och hela helgen för den delen.

Mitt hår måste varit alldeles väldigt speciellt för när jag kommer ut från salongen är klockan inte mindre än -titta noga nu- 11.45!

Jag har alltså varit där inne i 3 timmar och 45 minuter!

Jag formligen sprang till parkeringen för att ta emot böterna, men hade faktiskt klarat mig ifrån dem. (Vilket jag är enormt glad över, eftersom det där frisörbesöket hade gjort ett rätt ordentligt hål plånboken redan)…

Jag hann därmed inte tillbaka till jobbet utan det var bara att styra kosan till lunchmötet jag hade inplanerat. Det blev ganska speciellt, mötet. Kanske det mest kreativa och godaste jag varit på, faktiskt. Vi bakade eget bröd ute, som vi gräddade i en jättestor Per Morberg-murrikka och åt med en stort lass västerbottensostsmör till en fantastiskt god laxöringssoppa -inne i en kåta! Sen fick vi över den öppna elden i kåtan fick var och en grädda en bit camembert i en ministekpanna och äta med åkerbärssylt… Kanske den godaste lunchen jag ätit på väldigt länge. Mycket trevligt var det.

Summasumarum så drällde jag in på jobbet lagom till eftermiddagsfikat igår…
Fast det hoppade jag faktiskt över-jag tog och slutade en halvtimme tidigare istället!

Så på det stora hela jobbade jag effektivt i ganska precis 2 timmar och 15 minuter igår.

Ganska lagom faktiskt.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.