Ovärdelig vardag

Friday it is. Slappelislapp i kväll är tanken. Som oftast en fredag.
Fredagsmyset kan aldrig bli för överskattat om du frågar mig. Aldrig riktigt komma upp i sitt rätta värde.

Hemma hos oss är det ett rätt viktigt inslag i alla fall, även om vi i familjen har lite olika uppfattning om vad fredagsmyset exakt ska innehålla.

För mig innebär det att jag får ta ett glas vin (eller möjligen två) och slappna av som en oformlig hög i soffan och tomglo på The Voice eller nåt annat program i sann tv4-anda. -Gärna samtidigt som jag uppdaterar min status på Facebook eller lägger ett lagom långt ord i en av mina Wordfeudbataljer… som inte sällan pågår med min man -i den andra soffan…
Sån är jag. Eller vi. (Och stämmer exakt in på tv4:s tänka målgrupp för fredagsunderhållningen…)

Teos optimala fredagsmys består i godis. Och gärna en bra film som vi ska se tillsammans. Så för att tillgodose honom bytte jag förra fredagen ut The Voice mot Spiderman 1 och det gick mycket bra det med. Det viktiga är att vi knölar ihiop oss i soffan allihop.

Wilma spenderar numer helst sina fredagar med kompisar.
Live eller på nätet.

Hon kan gärna ta ett och annat chips doppat i ranchdip också, om det skulle erbjudas. Fredsgmyset kan innebära att vi gör litye olika saker, men oftast befinner oss i alla fall i samma rum allihop.

Jag längtar alltid till dessa kvällar. Och tydligen har de rätt stor betydelse för barnen också. Teo tog till och med upp det på sitt utvecklingssamtal på skolan nyligen. På frågan "Vad tycker du om att göra på fritiden?" svarade han (bland sporten och tvspelen) att han gillade att "mysa med familjen".
Gott.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.