Ta dig ett glas av norrländsk råsaft

Jag har ju lovordat den alkoholfria blåbärsdryck som finns att köpa på systemet för dyra pengar.

Nu har jag dock hittat något nytt som jag verkligen diggar. Ett driftigt litet företag från Nordmaling som på norrländska bär (blåbär, lingon, hjortron, tranbär, svartvinbär och KRÅKBÄR) gör flera olika produkter, bland annat då råsafter utan några som helst tillsatser.

Blåbär är ju min favorit eftersom den är lite sträv och smakar lite som vin fast bättre. Hur som helst tror jag det endast finns en återförsäljare i dagsläget (ska höra mig för) men jag hade turen att råka på dem på Forslundas trädgårdsmarknad för några veckor sedan.

Fick dessutom provsmaka en kråkbärsdryck som var förvånansvärt god. Köpte på mig en flaska blåbärsdryck som var rena fyndet med tanke på vad blåbärsdrycken på systemet kostar. Som sagt ska jag göra lite efterforskningar på vars man kan få tag i drycken. Någon läsare som har någon idé?

 

Tillägg: Har hört av företaget. Kamrose säljer sina produkter hos Tjärnströms Hälsovård, Östra Kyrkog. 27 här i Umeå. Därutöver finns produkterna hos gårdsbutiken Åbrånets Limousine i Hörnsjö, Nordmaling samt ev. hos Stenfors gård i Ånäset. De söker för närvarande efter återförsäljare och kommer ev att börja säljas i Örnsköldsvik inom kort.

 

En kommentar

  1. Miss Minnalainen

    Kändes lite långväga att åka för några buteljer, de borde åtminstone försöka sälja in flaskor till nån hälsokostbutik i Umeå! De skulle nog vara intresserade om den inte innehåller tillsatser osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.