Kalastider

Vad är det med september? Oavsett generation så verkar det vara månaden som bebisarna vill ut se världen. I alla fall i min omgivning så är det otroligt mycket födelsedagskalas just nu.

Inte för att jag klagar. Har fått flera tillfällen att prova på lite vegansk bakning och framför allt träffa nära och kära. Det ger dessutom en skön kontrast till den gråa vardagen där jag skriver och skriver. Oändliga timmar vid datorn känns det som.

Just nu har lägger jag sista handen på en föreläsning som jag ska hålla till helgen. Det handlar om mat för löpare och jag ska prata inför en samling av hurtiga tjejer, kvinnor och gummor som går en helgkurs i löpning på IKSU. Ska bli riktigt kul att få jobba lite igen!

I en paus från datorn tog jag förresten en titt ut i trädgården idag. Om jag inte förstått det förut så insåg jag det nu, det är verkligen höst! Så jag tog ett krafttag och skördade mina sista grönsaker. Rosenbönor, morötter, mandelpotatis, mangold, persilja, timjan, gräslök, tomater och squash åkte ner i korgen. Så nu kan frosten komma bäst den vill!

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.