Jamen änteligen var då

 den där julaftonen tillända! Eller- jo föralldel det var ganska trevligt. Det var jättekul. Okey, då. Men tro inte att jag pysslade nå mycket. 

Så nu gäller det att sikta in sig på våren,då. Vårens kollektioner, de nya bilmodellerna, vilken som blir årets pelargon, och så sommaren. Just det, träningen. Det var det jag ville komma till. I startgroparna för hårdförbränning inför beach 2011.

Jag går ut lite löst och sakta med lite lunk nu ikväll, för att sedan börja swettes i morgon. Hur gärna skulle jag inte vilja ha en crosstrainer, så himla perfekt att träna medan men ser på de deprimerande kwällsnyheterna, om skott i Malmö, svält och jordbävningar, nyfattigdom, gruvras och  fuskbyggen- och bara blir man snyggare och snyggare!

Sen ska jag sy om den där röda kjolen och den här gången kommer jag inte alls se ut som muminmamman i den. Kanske mera Snorkfröken…

Sen ska jag pressa eller helst lite snitsigt hälla ner mig i dom där jeansen jag köpte i december-06 och som jag aldrig haft. Sen ska jag fara ner på stan i min 745:a och bara vara såååå cool. Alla karlar ska dregla efter mej- länsherravälde- men jag skiter ju i dom, moähähähä. Jag far åt ett annat håll. jag.

Nu filmkwäll med ungdomarna

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.