Resväskor…

 Resor och packande! När jag kom till Erika i morse var allt på ända! Väskor, necessärer, barnens kläder och extraskor över hela golvet. Vi fick ihop det o kom i god tid till flyget (som även min extradotter Sofie tog by an accident). Men varför GÖR kvinnor på detta viset? Jag med. Proppar fullt med grejer som man KANSKE kan behöva. Gör karlar också det. Förmodligen. Förmodligen i smyg. Skulle aldrig erkänna nån oreda. Man är väl karl. Man klarar sig själv.

Resväskehoppande en tidig morgon är en undangömd sport. Den försiggår i hemmet eller i hotellrum och utövas av de flesta, som i detta utövande ofta når häpnadsväckande resultat, som tangerar de fysiska lagarnas yttersta möjlighet. Medierna visar ett avmätt, för att inte säga fruset intresse. 

Själv reser jag oftast med bil. En knökfull kombi. Så får jag med mig stickningen, varma tröjor, stövlar,tjocksocka, extra finskor, extra danskor, extra norskor och dylikt.

Fascinerande de där som reser till Afrika i 4 månader med en ryggsäck. Men det kanske går, om man riktigt försöker att lämna allt onödigt hemma…

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.