På mitt

 JÄTTEHEMLIGA jobb har vi idag haft ett prov. Jag tror fan jag hade 34 rätt av 34. Jag tror också det bor en inte alltför hemlig tävlingsmänniska i mig.

Nå, men då har vi alltså fått den mycket ansvarsfulla Medicindelegeringen. Vi har fått veta av vår Högsta Chef att vi gör ett Viktigt och Ansvarsfullt arbete. Vi måste kolla alla mediciner och att de ges till rätt person i rätt dos på rätt sätt vid rätt tid på rätt dag i rätt ordning och om det blir fel kan det bli allvarliga följder. Som att patienten kan bli skadad, sjukare eller dö. Men vi har fått 2 dagars genomgång och 4 dagars inskolning.

Vi ska komma i tid varje morgon (en självklarhet på varje jobb tycker jag), vi ska vara ansvarsfulla, pålitliga och anträffbara. Här blev det lite oklart, men vår chef lyckades klargöra att vi skulle vara anträffbara på vår lediga tid om vi lagt in oss som arbetsvilliga de dagar vi kunde jobba fötutom det vi var schemalagda. Och det tror fan vi ville jobba mer. Jag var muntligt lovad heltid hela sommaren, men fick ett schema där 2 veckor av 10 var på 40 timmar, resten i genomsnitt 20,5. Så det blir ju till att varje dag, mån-sön hela sommaren vakta mobilen och hoppas de kommer att ringa…

Vi som inte har eller går på  vårdutbildning får 17400 i grundlön per månad. Så…att…jag  måste ha en plan B. Sen en reservplan på det, och ännu ett reservben att stå på. 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.