Man ska tänka på allt

 …man ska tänka på att inte ta för mycket salt, man ska tänka på att ta vitaminer. Man ska tänka på att kläder man köper på HM kan va väldigt giftigt att ha. Att hunden ska vaccineras och barnen och deras lagkamrater ska skjutsas till träning. Tisdag och söndag är tiden 18, på torsdag 17, Petter och Emil ska med i bilen. Att man måste komma ihåg att ta ut och hänga vittvätten annars luktar den surt i skåpen. Barnen ska ha D-vitamin, hunden ett rått ägg för pälsen. Grannen vill köpa ägg utav andra grannen, hinkar ska köpas och farfar ska kollas. Sockar ska lappas, diskmaskinspulver är utspritt och mjölken är också slut. Virket som skulle torkas till nybygget ligger så öppet och blir så fuktigt. Köpte jag vinflasken som jag har lovat? Hur många äter middan idag? Var är den andra burken med curry- jag vet att jag köpte…

Skjutsa och hämta, ta med till en kund, pannan ska tändas- varmvattnet tryter, tina nu köttfärsen duktigt och bra. Mamma ska ha sin järnmedicin, dörren ska smörjas, hästen ha hö. Köp ett par gummistövlar hem nu till lillen, fåren de bräker, vad har nu hänt?

Mitt i allt detta jag ber dig- bara en sak du kan väl ej glämma? Tag med vår hund när du far uppåt fälten- jag skulle se dig som värsta hjälten.

 Du glömde hunden, det enda jag bett om, men bilen den tvätta du riktigt och bra. 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.