våndas….

 Vrider å vänder, nästan så man irrar vilse med alla ord man vill använda…blir samtidigt sur å lite förbaskad på hur alla rekryterare kräver cv:s å en massa meritförteckningar som ska framkalla nån sorts dragningskraft för den sökande…allt handlar om individen, tror att den bäst lämpade för vissa jobb flrsvinner i alla papper å meriter som inte duger, allt handlar om kemi för mig..den bäste, låt oss säga säljaren, är en person som inte jobbar som säljare utan verkar någon helt annanstans, å i detta fallet inom sågverksindustrin, men känner att jag inte kommer att nå fram som jag vill med mina papper å ansökningar…men men skam den som ger sig. ..att komma med en massa grejer å handlingar som utspelade sig i forntiden känns bara löjligt, det är nuet som räknas å den inre motivationen som får ens tändstift att tända som spelar roll…nåja nog om detta…wish me luck…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.