Shanghai (dag 60)

Först och främst vill jag tacka er alla som hört av er, både till mig och min familj. Det har varit väldigt uppmuntrande och vi är väldigt tacksamma för det!

I dag är sjätte dagen för mig på sjukhuset. Jag skulle kunna skrivas ut redan nu och sköta allt på egen hand, men stannar för enkelhetens skull. Det är rätt soft med all service och jag vet hur uttråkad jag skulle bli ensam på ett hotellrum. Sen är jag inte en sån som vill köra in sprutor i mig, det är inte kul.

Läkaren var precis in och hade med sig en rad studenter. Ni vet som i Scrubs. Jag kunde inte hålla mig utan satt och smålog under hela besöket. Jag bad om en prognos och han sa att jag kanske kan flyga hem om fem dagar. Mitt mål har hela tiden varit att komma hem till kvartsfinalerna i VM som börjar fjärde juli om jag inte missminner mig och det kommer jag ju i sådana fall att göra!

Annars är det väl inte så mycket att säga. Dagarna går ändå ganska fort och det är tur att vi har ett relativt stort filmbibliotek. Jag får blodförtunnande medicin (waran) och kommer behöva äta det ett bra tag framöver.

Vi ses snart på hemmaplan!

En kommentar

  1. Berith

    Äntligen ! Hurra ! Emanuel kommer HEM !! <3 Världens FEST, en med pompa och ståt, fanfarer som hörs, ballonger till barnen, röda mattan som rullas ut, folkets jubel… ja Så och på flera andra sätt känns det!! Välkommen Hem! Kram Mamma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.