Hemma igen

Det här är inte någon sammanfattning av resan, den får komma vid ett senare tillfälle. Jag tänkte bara meddela att hemresan gick bra, även om den fick skjutas upp ett dygn pga att SAS missat att skicka med syrgas till Shanghai. Nu behövdes inte den utan flygningarna gick väldigt smidigt.

Väl här hemma har jag tagits emot av den svenska sjukvården och räknar med många vistelser på sjukhuset framöver. Men jag mår bra, får egentligen göra vad som helst och slipper ligga inlagd då det inte finns någon anledning för det. Det handlar mest om att de vill ha koll på mig med jämna mellanrum, inte minst nu i början. Dessutom ska en utredning genomföras på varför jag åkte på denna dubbelsidiga lungemboli.

Förhoppningsvis var det av en slump.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.