Köpenhamn (dag 76)

Äntligen, jag är snart hemma. Efter strul med det mesta befinner jag mig nu på europeisk, ja till och med på nordisk mark här i Köpenhamn. Luften här är mer än lite bättre än i Shanghai…

Tanken var att vi skulle lämna Shanghai redan i fredags, men då SAS glömt skicka med syrgas (vilket är huvudanledningen till att jag fick läkareskort) blev det framflyttat till i går, fredag.
Med nöd och näppe kom vi i väg då det var allt annat än skinande sol och stilla lugnt, men efter fyra timmars väntan i planet på marken kunde vi lyfta. Och här är vi nu.

Flighten gick smärtfritt, jag hade inga problem över huvud taget. Jätteskönt med tanke på mina tidigare flygningar!

I morgon (eller snarare senare i dag) landar jag i Umeå efter 22 dagar i Shanghai. Egentligen skulle jag bara spendera tre nätter där och befinna mig på Fiji vid det här laget, men det är en annan historia!

Efter två och en halv månad utomlands, med en massa strul, känns det oerhört skönt att få komma hem. Det har inte minst varit en massa väntan på slutet, men det är en erfarenhet det med!

Spontant tips så här på lördagsnatten: Se till att ha en bra reseförsäkring innan du ger dig i väg. Det KAN löna sig och det är oerhört dumt att chansa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.