Singelbloggen

Välbesökt webbsida om kristen tro

Välbesökt webbsida - bibeln.be - Om kristen tro

Av en slump gick jag in på webbsidan Om kristen tro – bibeln.be och blev mäkta förvånad. I mars månad 2010 hade webbsidan 763 besökare. Det är topprekord för denna sida och jag trodde inte att så många läste den.

Den här webbsidan gjorde jag i april 2007 för att uttrycka min kristna tro. Under påsken samma år fick jag en kallelse från Gud att missionera i Sverige. Denna kallelse ledde till att jag startade bibeln.be och även en vittnesbördsblogg.

När sidan var nystartad var det blygsamma 158 besök per månad. Bibeln.be hade i snitt 277 besök per månad under 2008. Besöken fortsatte att öka och under 2010 var det 511 snittbesökare per månad. Och nu är vi alltså uppe i 763 besök på en månad 2010. Intresset för kristen tro ökar!

Bibeln.be

Det är inte bara besökare från Sverige som hittar till bibeln.be Här ovan har jag gjort en skärmdump från statistikprogrammet för domänen som visar att 65% av besökarna kommer från Sverige, 22% från USA och sedan från en mängd andra länder som exempelvis Ryssland, Danmark, Finland, Norge, Japan och Polen.

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.