Bakning på G

image

På lördag är det smörgåstårte-dax! Men bara för att det vankas smörgåstårtor istället för vanliga tårtor så betyder det inte att vi inte bakar våra egna bottnar. En gluten- och laktosfri botten och två vanliga bottnar klara, ytterligare två vanliga bottnar står på jäsning. Det är ju väldigt roligt att baka, men nog kan det ta lång tid när flera uppsättningar ska göras. När även de sista två bottnarna svalnat (vilket lär bli mitt i natten någon gång) ska alla bottnar frysas. Som många vet är det ju nämligen mycket lättare att skära snygga lager om tårtbottnar är lite halvtinad, vilket förmodligen även gäller för dessa bottnar. Efter lördag återkommer vi med betyg på bottnarna, då vi ej testat bottnarna förut.

 

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.