Tips om vår dagliga livsstil

Vad säger din klocka om dig?

business-man-1385050_1280

I alla tider har människor försökt läsa av varandras personligheter baserat på exempelvis vilket stjärntecken man är född i, vad för typ av hund man äger eller vad man har för musiksmak. Vidare har liknande slutsatser dragits efter både klädstil och kroppsspråk, men om det är något som verkligen lyser igenom för folket så är det valet av klocka. En klocka fyller en större funktion än att bara tala om tiden. Den säger också mycket om ens personlighet och är en viktig accessoar som avslöjar vilken stil bäraren har. Det finns mängder av olika typer av klockor som har olika specialområden eller fyller olika funktioner. Några exempel är klockor som används i samband med sport och märkesklockor. Dessutom kan de vara tillverkade i allt från guld, silver och stål till plast och gummi.

Detta säger din sportklocka om dig

Innehavaren av en sportklocka är en aktiv person som gillar att hitta på saker och vistas mycket utomhus. Personligheten präglas av rastlöshet och nyfikenhet. Ägaren av en sportklocka älskar att resa, vara med om nya äventyr och träffa folk från hela världen. På grund av rastlösheten är personen ständigt på jakt efter nya adrenalinkickar. Personen älskar utmaningar, är envis och ger därför inte upp förrän uppgifterna är avklarade. Det gäller både de psykiska och de fysiska.

Detta säger din märkesklocka om dig

Om du föredrar märkesklockor innebär det troligen att du är en talangfull och framgångsrik person, som gillar att sätta lite extra lyx i vardagen. Som person är du målmedveten, passionerad och har ett öga för stil. Du gillar att drömma stort och lyckas många gånger dessutom att nå ditt mål. Du bär märkesklockor för att se cool ut, vilket är något du lyckas med. Du uppskattar när du lyckas med din stil eftersom du älskar att synas och att stå i centrum. Du lägger mycket tid på detaljer och är väldigt medveten om ditt utseende.

Detta säger din udda klocka om dig

Personer som väljer att bära herrklockor med en udda estetik anses vara kreativa och riktiga tänkare. Du vill sticka ut ur mängden och ge rum för den personliga stilen, eftersom att se ut som alla andra skulle vara en mardröm. Det kan handla om att bära armbandsur i annorlunda färger eller klockor i fel storlekar. Personligheten hos dessa män präglas av eftertänksamhet och de har många tankar och grubblerier. De filosoferar mycket kring livet, drömmer stort, lägger mycket fokus på sina känslor och försöker ständigt förmedla sina budskap.

Detta säger din klassiska klocka om dig

Klassiskt designade klockor är de som aldrig blir omoderna, utan präglas av ett tidlöst yttre som passar till alla situationer. Klockan går i stilrent silver eller guld, med inte allt för många detaljer och funktioner. Personen som bär den klassiska klockan är artig och okomplicerad, samtidigt som denne värnar mycket om människorna i närheten. Stilen är bekväm och avslappnad, men ibland även klassiskt elegant. Du har lätt för att anpassa dig till alla typer av situationer och passar bra ihop med alla människor.

Detta säger din moderna klocka om dig

Det finns personer som alltid ser till att vara först med allt, då räknas även innehavandet av den senaste klockan med. Det spelar ingen roll om det handlar om digitala klockor eller märkesklockor, så länge det är något nytt och trendigt på marknaden ser personen till att skynda sig att köpa det. Personligheten präglas av en enorm ledarförmåga, vilket gör att du gärna tar på dig ansvaret för olika situationer och alltid har läget under kontroll.

Hitta din klocka på nätet

Ett tips för att köpa kvalitetsklockor, oavsett vad det är för typ, är att leta efter klockor på nätet. När du köper klockor online hur du ett större utbud, du kan enkelt skifta mellan hemsidorna och slipper dessutom att trängas bland andra människor i en butik.

Eftersom en klocka säger så mycket om din personlighet vill du vara säker på att hitta den rätta klockan, som verkligen återspeglar vem du är. Då är det fördelaktigt att kunna söka hemifrån i lugn och ro.

Det gäller att söka tills man hittar

För att lyckas hitta en klocka som fyller de rätta funktionerna, har den rätta prisklassen och som, viktigast av allt, är representativ för din personlighet krävs en del tid. Kom dock ihåg att det verkligen är all mödan värd när du väl lyckats hitta den rätta klockan för dig. Lycka till med sökandet! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.