Sverige (Skåne) klarar inte av en snöstorm…

…hur ska man då ens klara av försvara landet?

Det var ett väldigt kaos i trafiken på E22 nere i Skåne p g a ovädret, snön som vräkte ner. Trafikstopp och många fastnade kvar och fick sitta i sina fordon / bilar upptill 22 tim.

Nu har Trafikverket fått kritik och de skyller på varandra och nu säger högste chefen här man ska analysera det som hände. Analysera? Har man så dålig inblick i något som borde vara förenligt med svenska väderförhållanden och att det kan hända även i Skåne tycker jag man borde avgå.

Den nya organisationen som tillsattes av Regeringen Reinfeldt och även omorganiserades från det gamla Vägverket till vad vi idag har har inte fungerat tillfredsställande överlag. Det är alldeles för många ”arselsittare” och ”gröna” med kanske höga studier men med dåliga praktiska kunskaper hur det i verkligheten fungerar.

Så ser det mesta ut inom det svenska organiskatoriska som ska göra att landet fungerar, oavsett väder och vind. Så fort det blir kallt står tågen (där det finns), blir det snö är det likadant. Hur såg det ut gammalt när vi hade våra gula bussar och de gamla tågen. Trafiken, bilar, lastbilar hade inte den framträdande rollen då som idag. Här i norr hade vi också Inlandsbanan som var en typ av livsnerv för oss.

Har Sverige blivit säkrare, bättre och tryggare hur det idag ser ut och fungerar? Jag tycker det verkar tvärtom, vi har aldrig varit så utsatta som idag och trots vi har en stor stab av (utbildade människor?) som har utsetts till att värna oss. Det är ju bara dem själva och i  deras positioner de utsetts till som fläker sig i höga löner (som de inte på något vis gör rätt för) och bara ser till själva att de har det bästa.

Att börja tala om krig, vara kaxiga, gapa vitt och brett när inte ens det civila fungerar i det svenska samhället. Skyll på föregående regering, men vilka sitter nu i regeringen?

Förfallet av Sverige har pågått under en längre tid och det blir inte bättre av snorvalparna som nu styr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.