Förbannade kräk!

Ja, jag är så less… Här ska ni få höra…

Då, för någon månad sen:
När familjen var nere sist, så satt jag framför tv:n, mamma var i köket och Jennifer gick iväg på toaletten. Vi tog det lite lugnt, då vi inte hade så mycket planer, vi hade väl redan varit på IKEA, när det plötsligt blir liv inne på toaletten. Man hör Jennifer spola och sedan springa fram till handfatet för att tvätta händerna och kommer sedan i 120km/h utflygande från badrummet och skriker att det är något äckligt i armhålan! Jag tittar närmare och får se en sprattlande varelse på ungefär en halv centimeter som klamrat sig fast i huden… en fästing… som nog suttit där en stund… Resten kan ni nog klura ut själva, hur en 11-åring reagerar när hon i princip tror att hon kommer att dö av denna insekt(?). Förresten, grattis Jennifer, till att du blev den första i släkten att blivit tuggad på av en sådan!

Idag, 6.20:
Imorse gick jag upp som vanligt. Borstade tänderna, drog på deo och allt det där, gick iväg till klädgarderoben och letade när jag känner att det kliar till på armen. Jag kliar tillbaka och känner något under fingret, som jag tror är en finne och spanar in den… Till min förvåning ser jag en svart fläck och tyckte det verkade lite konstigt… Men så börjar den sprattla… *suck*
-"Anders…(?)" frågar jag sambon som ligger kvar i sängen på ovanvåningen…
-"Mmm…(?)" svarar han tillbaka och hör att jag inte låter som jag brukar…
-"Jag har fått en fästing…" säger jag med sorgsen ton, när han snällt kommer ner och får ta bort det äckliga kräket.

Nutid:
Så nu sitter jag här och irriterar mig över alla äckliga kräk som alltid ska tycka om mig… Jag är lite smått överkänslig för sånt som bits, så som myggor, knott, broms och såna där andra flygfän som har för vana att bitas. På radion sa de tidigare att myggor till exempel bara biter folk som inte luktar. (Antagligen för att de lättare hittar födan) Så på väg till jobbet kom jag fram till att det måste ha varit Anders fel att fästingen bet mig, då han inte duschade igår kväll…!

Slutsats:
Alla som är som jag och blir attackerade av de flygande rovdjuren och krälande kräken, sluta duscha, eller flytta in en sån där uppblåsbar bubbla så inte äcklen tar sig in! En annan lösning kan vara att de som jobbar med sånt, kan komma fram till hur man utrotar de äckliga varelserna! *gör äcklade grimaser* 😉

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hm, jag tycker fortfarande att fjärilar är äckligare, det hjälps inte. Sniglar i den storlek som ni har/hade på tomten är inte heller så där jätte trevliga. Tacka vet jag myggen vi haft i sommar, häruppe alltså, jag har sett 2 stycken och ingen av dom ville bita mig.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-08-27 10:30)
    Ahmen, de alla de jobbiga myggorna ni träffade i Gysinge då?! Va, va, va, va…?! För att inte tala om myggorna runt badpölen i Maltträsk! (Har aldrig haft så många myggbett samtidigt) Men just de, de j*vlarna biter ju inte dig! Du luktar ju! =P Vänta bara till ni kommer ner och mördar-rådjuren och de vilda svinen lurar på er i skogen. Då kan du få något annat att vara rädd för än fjärliar! =P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.