Gårdagens oväntade utgång

Söndagar är inte mina favoritdagar… Igår var också en sådan… Men dagen gick ändå förbi, och varje gång jag tittade på klockan så blev jag förvånad över att den var så lite. Anders, svärfar oc h grävämaskinisten, Jörgen, tog hand om gården och grävde upp runt ladan då vi fått lite problem när Anders skulle gjuta i ladan. Plötsligt var där vatten överallt, så det behövs nog dräneras kom vi fram till. Nu har vi en vallgrav runt ladan, där Anders pratade om att ha krokodiler.

Gårdsplanen
Gårdsplanen

Baksidan

När päronen var här sist så fastnade de så klart på gräsmattan, med bussen… När det var färdiggrävt så såg vi att bussen inte kunnat sjunka djupare än den gjorde…
Busshindret
För här var nämnligen bara berg under gräsmattan…

Snillet spekulerar
Måste ju räkna uthur mycket rör som går åt också…

Diesel är också med
Diesel är också med, men han blev mest trött på all röra

Så på kvällen när Anders höll på att städa, något jag gjorde hela dagen, så fifflade jag lite med en sån där smyckestorso jag införskaffat. Sydde en liten klänning till den, och tänkte att lillasyster kunde få den för att visa upp sin smycken, som hon ibland säljer, med.

Upptill
…så jag får väl se vad hon säger… =D
Framtill

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Hm, ska vi stå på gräsmattan nu då kommer oxå eller vill ni kanske att vi ställer oss på grusplanen, utanför garaget? Jag kan gissa vad Anders vill, det kanske var därför han tyckte att ni skulle skaffa krokodiler :D, så vi inte skulle tordas komma en gång till, hehehe!

  Diesel ser utslagen ut, har han äntligen fått tag i och dragit in ett rådjur i ladan? Han kanske inte ens är utslagen utan helnöjd.

 2. Theresé Hällsten

  Joråsåatte… Vi planerar en bussparkering, för framtiden, och tänkte ha den där grushögen är idag. (Alias; den fula blomster/trädhögen bakom verkstan’) Där borde man få plats med två bussar bredvid varandra i alla fall, och så vägen så klart… Men ni får nog stå utanför garaget nu… gräsmattan tål inte mer misshandel…
  Annars var ju ditt förslag med sniglar i vallgraven en annan lösning. Undrar bara vad glass- och sopbilen kommer göra nu när de inte kan köra runt längre…

  Mja, jag tror att Diesel var alldeles stissig av all uppståndelse. Han gillar inte riktigt traktorer/grävmaskiner, och jag sprang ju runt med dammsugaren hela dagen så jag tror han låg och gömde sig i ladan den dagen. Sen har vi inte hittat något rådjur där ute… än…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.