Födelsedagar och äventyr

Svärfar fyllde pensionär igår… I present har jag ordnat en liten resa som avbrott från verkligheten, med övernattning och lite annat kul. På kortet skrev jag ned allt han behövde ha med sig, men inget om vad vi ska göra, och jag var osäker på vad han skulle tycka om det. Men jag har aldrig sett en nybliven 65-åring vara så lik en femåring när han förstod att han inte skulle få veta något förrän den dagen då vi åker. Han verkade tycka att det skulle bli jättespännande, vilket kanske var tur för min del =)

Imorgon blir ett annat äventyr. Jag och Anders ska åka till Funäsdalen för att gå på Mia och Fredriks bröllop på lördagen. Jag har aldrig varit där, och det känns som att jag har noll koll på vad som ska göras och ens vad man ska packa. De andra vännerna åker redan i eftermiddag, men då både vi måste jobba så har Anders tänkt kliva upp kl. 4 imorgon och åka då istället. Jag sa imorse att han kan ju bära ut mig i bilen då, så slipper han väcka  mig ens en gång. Hur det blir med det får vi se, men en sak vet jag… Jag kommer att vara väääääldigt trött… *gäspar vid tanken på det*

Så av den anledningen kommer det nog inte att bli så mycket bloggande i helgen. Vi ska bo på vandrarhem, och jag tror inte att de har nät där. Får skriva extra mycket när vi kommer hem istället =D

Etiketter: , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-09-03 08:03)
    Mao! I vet ju he…! Sa det till Elin igår, när vi var på middan’, så jag sa att hon kunde ju höra av sig om hon hade tråkigt då. Funderade på att åka till Solna på lördagen, men vet inte… Det är en massa gamla prylar där, som loppis fast lite äldre grejer. Får väl se hur det blir… Så blev det ju mer planerat nu, så vi är väl lediga sent i oktober någon gång… *himla med ögonen*
    Dicken hade ju fyra tårtor igår, plus paj, så det kanske blev över därifrån… =P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.