Hiss och diss

Har haft ont i halsen sedan i fredags nu, och håller på att bli ganska trött på det… Imorse var ingen skillnad… På jobbet tyckte de att jag lät som Janis Joplin eller Bonnie Tyler… Jag tror inte jag kan ta något av det som en komplimang… Efter lite möten och så, så åkte jag till närakuten, för att ta reda på vad som är fel. Jag har tydligen stämbandsinflammation, och enda medicinen är att inte prata… Som att det är så lätt… Man kan ju inte ens gå till affären utan att behöva säga hej… Det är dagens diss… Att inte kunna prata…

Dagens hiss däremot..! *garva inombords, då man väl annars kan råka använda stämbanden* Efter jobb och besök på närakuten  hade Anders och hans farmor bestämt att vi skulle äta iddag hos henne. Tanten, ja hon är tant, är snart 85år gammal, och en av mina idoler! Hon kör fortfarande eget företag, i hemmet, och utnyttjar mig till att kontrolla deklarationen. Annars klarar hon sig helt själv. Hon har för vana att börja prata politik när de närmaste samtalsämnena redan pratats om. Jag är inte så insatt i vilket parti som vill vad, och kan absolut inte vad alla politiker heter. Det kanske är lika bra då hon ibland kan förväxla personerna och dra namn som jag tror var aktiva på 70- och 80-talet, men det gör ju ändå inget, då jag inte sätter mig in i denna kategori av sysselsättning. Idag var likadant. Efter diskussionen om utbyggnationer, arbete, hennes sjukdomar, hur katten mår och lite gamla historier så börjades det med politiken… Jag lyssnar bara på ena örat då jag försöker att lugna ner monstret i magen, då jag hör henne säga "…den där röd/gröna röran…" Jag var så nära på att skratta, men så kom jag på sjuksköterskan uppmaning, så jag flinade bara. Hon kan uttrycka sig i alla fall *Ler*

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.