Framgång och efterfrågan

Här är det full fart. Sally gav mamma lite sovmorgon idag, vaknade inte förrän 8.00, och då somnade hon ju ändå 21.00 igår. Man har det väl för enkelt egentligen. Nu sitter hon och skrattar/pratar med tv:n.  Hon har börjat att försöka ta allting, så kommer man för nära så får man ett nyp i näsan, och sen ska så klart allt i munnen. Igår var det min lugg som var på väg in i munnen. (Tur att den var för kort)

Här ser man hur hon håller på när man pratar med henne.

 

Hon vill helst försöka sitta själv, och med ryggstöd så går det ju. Men bara en stund. Roligt just nu är när man hjälper henne att snurra runt på mage. Tillbaka tar hon sig oftast själv. I alla fall på skötbordet, där det lutar lite.

Idag blir det mer äventyr då vi ska åka till jobbet och fira att Dick fyllt 60 förra veckan. På jobbet är Sally väldigt populär, och hon charmar så klart alla som kommer i hennes väg. Imorgon blir det att serva gubbarna med mat och sånt då det ska kapas ner en del träd på nya marken. Ja, alltså kapas träd på själva tomten runt huset. Söndag blir det grävning bland annat av provgropar för nytt avlopp, och lite runt huset, så vi får infarten på ett annat ställe. Sen på måndag kommer miljökontoret och kollar om vi får lägga avloppet där vi vill.

Annars pluggar jag ju nu också. Bygg-CAD, och det är skiiiitkul! Mycket lättare program än det jag jobbat med innan. Fick till och med in terrängkarta över området så man kan få hus, höjder och sjöar på rätt plats. Riktigt kul faktiskt!

Översikt
Så här ser det ut runt omkring, i cad-programmet. Vårt hus är längst bort på kartan. Det tredje närmaste är det huset vi ska rusta upp, med alla tillhörandebyggnader.

Nä, nu ska vi ut och fotografera runt tomten, innan träden kommer ner!

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-09-10 09:20)
    Nä, jag har svårt att fatta också. Det är ju mer än två veckor tills hon är tre månader… Har börjat med att fråga henne saker när hon ligger på skötbordet, som ”vart är blomman” (Det hänger ju ner en orkidé alldeles ovanför, och hon brukar titta dit då)
    Försöka stå är kul också, men lite svajigt. Är svårt att filma i alla situaitoner, då ju Anders inte är hemma, så jag måste klara sånt själv. Igår såg hon katten också, men då blev hon väldigt tyst, och koncentrerad. Hon planerar säkert in när hon ska dra han i svansen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.