Sally, Sally och mamma

Var på jobbet igår och åt tårta. Sally stal hela showen då det var grattis-tal, och Sally försöker prata lika mycket. Lars försökte förgäves hålla in tutten, men Sally babbla ändå…

På jobbet finns en kille som har en Porsche. Passande nog är den dessutom blå, som Porschen Sally i Disneyfilmen "Bilar". Sören tog en bild på mig, Sally och bilen.
(Anders vägrar ju säga att Sally är döpt efter låten "Mustang Sally" då han inte gillar Ford)

Sally med fler

När vi kom hem och Anders såg bilden så var första kommentaren: -"Ser du att det är påklistrade glasstrutar på huven?" (Han mena lysena) Det var inte förrän jag påpekade att den var blå så han fatta sambandet… Jag hoppas det var för att han var trött som det tog en stund att förstå… =)

Etiketter: , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hon kommer förmodligen att bli en bil tjej, vare sig hon vill eller inte, omgiven av bilar vart hon än kommer, döpt efter en, har en pappa som kör dragracing, en mamma som vet allt om sporten osv osv osv. Fast hon kan ju också tycka att det är kul och då är hon ju på rätt ställe.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-09-11 11:42)
    Förhoppningsvis så tycker hon att det är kul också. Anders har börjat fråga om junior dragster, men är väl rädd att han ska bli utkonkurrerad senare… (Fast han är kanske inte så sugen, men då får väl jag rycka in som värsta fotbollsmamman, fast i bleachboxen istället)
    Har du förresten span på min blogg eller? Tar ju aldrig mer än två sekunder innan du skriver nåt…!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.