Försäljning och besök

Så har jag lagt ut annons på min fina bil, Berit. (Ja, ibland kallar jag henne Beirut, och då brukar hon bli snällare) En har redan ringt, så förhoppningsvis finns det något intresse.
www.blocket.se/uppsala/BMW_318is_Coupe_29555633.htm
Berit

Stanley var här på besök idag också. Han hade precis kommit från Arlanda efter att ha varit i USA, och stannade här innan han åkte hemåt. Sally fick lite grejer, som jag sa till Stanley att Anders skulle bli avundsjuk på.

Muggar, sockor och body
Självklart var det dragracing relaterat. En "zippy-cup" med Bernstein’s Rookie in training (den röda) och NHRA’s version, med en Funny car på (den blå)

Strumpor
Strumpor med NHRA (National Hot Rod Association, som en dragracing serie heter i USA

Mer strumpor
Rosa strumpor med flames och NHRA igen

Body
På bodyns framsida står det ju "Speed queen in training" och på rumpan står detta: "Smell of NITRO", HAHA! Man kanske kan intala sig det, för nitro luktar det då inte… Inte än i alla fall… Tack Stanley!

(Anders första kommentar blev: "Nu blir man ju avundsjuk" när han såg strumporna.)

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-09-16 08:23)
    Billigt är det då inte heller. 12$ för strumporna och 6$ per mugg. Muggarna var bra mycket snyggare än de på IKEA som jag panikköpte, med handtag dessutom!
    Det kostar tydligen massor att ta fram sånt här, då några har testat i Sverige. Finns några team man kan köpa barnkläder av, men de är lätträknade. Synd att det inte ens finns tjejkläder med bilar/sport. Sally har en röd body med en bil, och den hängde bland killkläderna i alla fall…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.