Filmtajm!

*låter som Trazan och Banarne*

Jag hade till och med en solskärm, i illrosa plast, där det stod "Skojtajm" på… Inte för att jag tror att jag visste vad det skulle betyda, men jag kom att tänka på det nu när jag skulle skriva en överskrift.

Skrev förra gången om att Sally försöker gå när man ställer henne upp, och nu har jag lyckats med bedriften att filma det. Upp med kameran på en köksstol och på med filmningen. Och se, här är resultatet:

 Spelade in Sally för någon dag sedan också, då hon sitter och pratar i soffan. Lite mer stillsamt den här gången =)

Men lite bilder blir det ju också…


Sally är glad när hon får se på TV


Dregla kan hon också


…och se lite arg ut…


Vända på tungan kanske?


Tagen tidigare idag när hon ligger och sprattlar framför tv:n.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hon ser ut att gå på tå, men gammelmormor tycker att hon nu får ta och hejda sig lite, hon ska ju ha något att lära sig sedan också. Vad tror du hon säger nu, Sally, om all uppståndelse som kommer att bli till helgen, prata lär hon ju då få göra med var och varannan.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-10-04 20:13)
    Tror det är golvet som gör det utseendet… Hon sätter ner tårna först men står på hela foten. Ser nog lite konstigt ut på film också då man ju måste motivera lite genom att luta henne framåt och vicka lite ibland.
    Hon gillar ju uppmärksamhet och när folk pratar med henne, så enda problemet är väl att hon kommer väl sova en massa, då hon lätt blir trött efter en stund av all uppståndelse. Som i lördags när det var ”firmafest” på NOA här hemma, och hon till slut somnade av trötthet i knät på Nettan, och hon som vill somna själv numera…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.