Mycket att göra

eller ja, så där lagom egentligen. Har väl lugnat ner sig efter dopet ilördags, så jag och Sally var och snurrade runt stan idag. Eller nä, rättare sagt runt Boländerna… Sally fick ju pengar i doppresent, och jag hade pengar efter att ha sålt bilen, plus att jag ju hittade en del 50-öringar, så vi var till banken och satte in allt. Sedan åkte vi till Barnens hus och köpte blöjpåsar, liggdel till badbaljan och en ny snuttefilt till Sally. Jag tror nämnligen att om man bara har en snutte så är denna snart utnött, så därför tänker jag skaffa åtminstone en till, men ännu är det inte så mycket nötande, utan mest för att Sally lägger den över huvudet när hon ska sova.

Tyvär hittade jag inte det som vi skulle handla så vi fick åka på Toys r’ us istället, och jag gillar nog den butiken mer. Mer plats, mer babyutbud, om än mindre "skötgrejer" och lagom med folk. Där hittade vi en lekmatta som jag tänkte att Sally skulle ha, så jag slipper oroa mig när hon snurrar runt som en tornado. Min Pilatesmatta är i minsta laget, på bredden, och hon har hamnat under kaffebordet ibland. Nu hade de vadderade pusselmattor på Toys r’ us, så de fick bli en sån. Men inte vilken som helst, utan en med bilmatta! (Ja, jag vet att det är länge till hon kommer fatta vad det är, men jag ska ju ändå ha filt över, och kommer det äldre barn så kan ju de leka på den. Så fick hon en sån spegel att ha på golvet då hon börjat fascinera sig kopiöst för badrumsspegeln. Helst ska hon kladda på den när man står där, men nu har hon ju en egen.

Känns nästan töntigt när man ska köpa leksaker. När man kommer hem så river man upp det som om det vore till en själv! HAHA! Kul är det i alla fall, och Sally verkar ju inte klaga, och hon har ju inte en hög med leksaker direkt.

Efter leksaksaffären hade vi lite kafferep, ett gäng mammor från BVC-gruppen. Synd att säga att barnen leker, men Sally verkade lite intresserad av de andra i alla fall.

Tjejgänget
Hela tjejgänget, Sally är yngst, 29juni, Edith 16juni, Astrid 24juni och Maya 23Juni, om jag inte minns fel. I BVC-gruppen finns bara två killar, och nästan 10 tjejer, och Sally är yngst tillsammans med Nova, som inte kunde komma denna gång.

Sally pratade heeeela tiden, och de andra barnen blev nog trötta på henne för två stycken somnade.

Sally och Edith
Sally och Edith

Sally sov nästan inget mellan tolv och när vi åkte strax före fyra, så hon var trött och somnade i bilen. Vi åkte förbi Maxi, och handlade och så var den här dagen gjord. Nu sover hon i soffan, men snart är det dags för mer mat, och sen ska vi prova badinsatsen, då jag aldrig badat Sally utan hjälp tidigare.

Förresten så ska jag skriva lite mer om dopet sen, men jag har knappt tänkt igenom det själv, men här kommer en bild av Sally i sin doppresent. (Mormor hade ju skrivit om "Kontroll" som "Conehead", och det var lite Conehead varning på Sallys nössa.)

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Carro

  Hihi, ja.. det var lite varning på mössan.. Vi pratade om det så vi får se om det blir någon föändring till senare 🙂 Hoppas vi kan ses för en fika när jag kommer hem!

 2. Theresé Hällsten

  Svar till Carro (2010-10-14 19:53)
  Tur att hon är söt ändå. Såg någon annan mössa, kommer inte ihåg vad den kalades, som väl var knuten uppe på, tror jag… Men den verkar vara varm coh skön åtminstone.

 3. Theresé Hällsten

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-10-14 20:12)
  Har idag kommit fram till att hon är världens snällaste också. Inte ett gnäll ens en gång, på hela dagen…!
  Mössan är jättebra på bredden, så jag hade nog inte vågat ta på henne en mindre, men höjden kan ju diskuteras *ler* Den åker ner litegrann för ögonen, men annars är den perfekt. Måste ju vara något av det svåraste man kan sy också… Just mössor alltså. Tycker alla verkar ha så olika form på huvudet, och växer olika… Är imponerad av Ingrids kläder/napphållare ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.