Sjunde gången gillt

Snart ger jag upp!!!! Varje gång jag försöker skriva något vettigt, och ladda upp bilder så hänger sig bilduppladdningen, så jag blir snart knäpp. Fast man ska väl inte ha en hemsida som uppdateras direkt på nätet, så enkelt kan det ju vara… Därför tänker jag bara lägga upp bilder…

 
 
En gammal timmervägg kom fram i demolerandet, och den snygga gamla pärlspånten


En annan tapet kom fram mitt i alltihop


Allkoven förr


Allkoven numera


Så som allkoven såg ut emot köket


Min modell över hur köket ska bli, ungefär


Allkov tidigare


Framtida plan


Gamla köket


Som förhoppningsvis blir något sånt här… 


Framsidan


Ungefär så här kanske det blir. Fast utan balkong då…


Nu är det bara att vänta på vad läraren säger om modellen också =)

och så har jag ju så klart fotat Sally också…

På väg till huset


Förvånad att det blixtrade


Koncentrerad på tv:n

Nu ska vi till IKEA och sen hem för att ta emot en lastbil med min virkeskärra! Så de så!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Jag har ibland samma problem, då jag laddar upp bilderna så ”laggar” datorn och det är bara att börja om. Ni har hunnit en hel del, ska bli spännande att se slutresultatet. Sally, fin som alltid, hon ser väldigt koncentrerad ut då hon ser på tv 🙂

 2. Theresé Hällsten

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-10-21 09:42)
  Tänk om det bara hände ibland… *suck* Här är det mest varje gång man ska göra ett inlägg. Men numera kopierar jag hela alltihopa och försöker sen ladda upp en bild innan jag kopierar igen, och så om, och om, och om igen… Jobbigt…
  Anders ska ta bort väggen mellan köket och allkoven ikväll, och bryta upp lite mer golv. ”vår snickare” ska komma förbi och kolla in trappan då vi ska vända på den, men vill se den innan den rivs ner.
  Angående Sally så ser hon nästan ut att fokusera så värst, att hon kanske har dålig syn, eller så lyckades jag ännu en gång att knäppa vid exakt rätt tillfälle..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.