Heldag

Idag har vi varit på miniutflykt… Igen… Vi skulle tanka, handla, och åka förbi Sandra med en påse. Men vi kunde inte tanka där vi skulle, så vi åkte vidare och tankade på nästa ställe, utanför jobbet, så vi var in där också. Där fick Sally sitta framför datorn med Björn.


Hon kunde knappa, men det är nog lite väl tidigt att börja som sommarjobbare…

Sen var vi förbi och lämnade tillbaka en skjorta innan vi handlade. Jag och Sally åker ju till Umeå på lördag, så man måste ju planera för vad Anders ska äta nästa vecka, och det är inte det lättaste… Så åkte vi förbi Ramsta för att lämna påsen åt Sandra, och sedan hemåt över skogen. Jag börjar nästan hitta! Eller ja, hittar gör jag ju, men så man vet när vilken sväng kommer och så där. Annars kan jag inte klaga på mitt lokalsinne faktiskt, men jag gillar ju inte att åka på nya vägar, eller såna man inte åkt så ofta, speciellt när det är lite dåligt väder eller är mörkt. Nu har jag ju kört den vägen några gånger, och även åkt, så nu börjar det gå skapligt. Men en stackare gick de inte lika bra för, när man kommit in på den vägen, någon kilometer, i en S-kurva var det någon som trodde att det bara var en "C-kurva", och hade hoppat över diket och landat uppe på en stor sten vid vägkanten.

Väl hemma var det dags för lunch. Sally blev utan potatismos då de var lite sent, och så ringde Sandra och sa att hon var i Järlåsa. Konstigt hur man kan vara på olika ställen så där, jag som åkte förbi henne, och så var hon här hela tiden. (Det skliljer ju ändå en två mil)

Sally fick potatismos till middag sen, medan vi fick pommes och grillkorv som Anders önskat. Sally är inte lika skeptisk längre, även om potatis inte verkar vara någon favorit. Hon gapar till och med för skeden, men så har jag ju testat att köra varannan sked  med mjölk, och varannan med potatismos också =) (Man får inte vara dum!)

Nu är det dags för min redovisning, och förhoppnignsvis examination av Bygg-CAD kursen, som mamma inte ens visste att jag läst =) *Tihi*

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.