Jaha…

då var allt klart, nästan. Alltså med papperen. Saknas bara en stämpel i Melissas pass, och sen är vi med au-pair =) Ja, nästa lördag händer det…! Ser fram emot att arbeta lite mer faktiskt. Till er som letar au-pair och funderar över att tahit någon från ett annat land… Var ute minst ett halvår i förväg! Ring och tjata, man kan få förtur, även om det står på hemsidan att de inte beviljar det, och ge inte upp..!

Måste bara göra klart i gäststugan nu då… Lättare sagt än gjort… Vi använde ju byggnaden till förvaring av de möbler som kanske inte rikigt tycker om att stå i ladan, och tji fick vi för det nu… En stor gammal kista ska ut, ett kylskåp, en våningssäng, en fotölj, och en byrå… Så hade ju toaletten frusit sönder när det var en massa minusgrader, så den måste vi byta också. Städa ur köket ordentligt, fixa i ordning garderoben, möblera allt och så till slut kanske det blir något av det hela. Ska bli hur kul som helst i slutänden =)

Annars grävs det fortfarande källare. Den blir inte direkt större, utan tjälen vill inte släppa taget riktigt. Tyvär måste vi nog försööka spränga lite också, annars kommer pannrummet se ut som en tårtbit. Nåväl, det ordnar sig nog, men närmasta tiden går åt till att gräva, mura, och försöka återfylla allt innan tjälen släpper igen. Så på ett sätt hoppas vi på en lång vinter…

Men nu är det ju snart helg, och då blir det lite fler timmar där nere. Ja, jag och Sally är ju mest hemma, och har kökstjänst, men utan oss hade det ju inte gått heller =)

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Utan kökstjänster skulle förmodligen arbetet ta mer än dubbelt så lång tid…att käka hamburgare varje dag (hm, undrar just varför jag tar hamburgare som exempel) duger inte heller,det både kostar att åka och köpa dom, inte bara i pengar,utan även i tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.