Börjas i tid

Sally fick ju en gåbil av mormor och morfar på sitt dop. De blev Sallys första bil… En "Yellow cab" och då var hon 3 månader gammal…

Fast de är klart, hon var ju en vecka när hon fick åka raggarbil första gången också…

Anders har nu köpt en andra bil till Sally. Fast den här gången en cheva pickup så klart… Den måste hon var alite äldre för att åka då de är med motor och allt, men i helgen tog Anders fram den ur gömmorna så vi fick se den.


Här är den utan underrede. Lite väl stor för tillfället kanske…


Men den var rolig tyckte Sally


Kanske blir den lik Anders pikcup i framtiden så de kan matcha varandra.

Anders skulle klippa gräsmattan igår, innan middagen. Sally tyckte de lät konstigt så vi gick ut och tittade. Hon blev så till sig och försökte imitera gräsklipparen och flaxade med armarna. De slutade med att jag fick hämta hörselkåporna så hon fick åka lite. Men så fort hon sitter i Anders knä blir hon dödsseriös och rör knappt en min. Fast stilla sitter hon ju, så hon måste tycka att det är kul också. Har man tur kan man få en liten vinkning men inte mer.

Snart är de dags att åka till Norrland igen också. Midsommar ska vi vara i Malå för att få lite ombyte. Funderar på att åka förbi Skellefteå på vägen ner mot Umeå sen så att Anders och Melissa ska få prova Korvgubbens Calzone med inbakad hamburgare… Själv vill jag nog bara ha en vanlig Calzone… Vi får väl se vad de lider. Så blir det ju Wheels också. Sommaren kommer nog bara att försvinna, tyvär. Men vi har inga andra planer direkt eftersom Mantorp uteblir och enda tävlingen som är tänkt annars är i Tierp, Sweden internationals, om två veckor.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Det där kan man kalla leksak, vilken bil!!! Den skulle du haft Theresé, då du var liten. Vi kommer skerligen ner till er också, en sväng, frågan är väl bara när. Läste i street and strip att Kubbe skulle vara runt den 6/8, och den ska jag inte missa.

 2. Theresé Hällsten

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-05-23 07:17)
  Mja, jo, ja… Fast vart skulle jag åkt med den? I lägenheten?
  Kubbe är 6-7 augusti, ja.
  Jag föreslog vecka 30 för pappa, men hans semester är väl slut då. Vi har i alla fall semester v.30-31 och ska väl bara vara i huset. (Tror att snickaren kommer då också)

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Jopp, inte bara hans semester är slut, även min. Vi går på den 20/6 och fyra veckor framåt, jag jobbar till och med helgen innan semstern…typiskt. Men man kan väl alltid ta ledigt nån dag eller två, hoppas jag. Bilen kunde du ju ha haft i Malå…typ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.