Träningsfreak

Inte jag då, utan snarare Sally. Sen hon kommit på de där med gå-vagnen så är det full fart. Igår gick vi runt ladan, med bara två små stopp på vägen.


Oj, en grop..!


Slut på träningspasset. Jag och Sally var ute och tittade på framtida planer för marken vid huset och så hjälpte hon Anders att komma på allt som ska med till Tierp


Ute och går igen. De var varmt, men de blev ett varv runt ladan i alla fall. Sen cyklade vi till världens förmodligen tråkigaste lekpark. Två gungor, en karusell och en igenvuxen sandlåda… Trodde att gungan skulle bli en hit, men så fanns ju så klart ingen babygunga… *suck* Vi cyklade till butiken istället, och köpte piggelin. De var mer populärt!


I brist på annat så funkar kattleksaker också. Sally visar upp klänningen inför Wheels om tre veckor. Något som i alla fall jag ser fram emot…

Annars har de väl inte hänt så mycket. Har fixat lite i huset, så där ska nu läggas frigolit inför gjutning. Anders åker till Tierp för dragracing imorgon kväll, och så kommer jag och Sally dit på fredag någon gång. Förmodligen också söndag, vi får se.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Nu har hon ju vuxit upp till knävecken på Anders också 🙂 han kan funka som måttstock, med anda ord. Ja tur att vi har en gungställning här, med babygunga, det var extremt viktigt för Nicco att påpeka att fågelbadet inte skulle få stå i vägen för gungan, då Sally skulle komma hit.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-06-07 07:09)
    Hon är nog till och med förbi knävecken…
    Tror nog att de är bäst att skippa fågelbadet överhuvudtaget eftersom Sally inte ens kan låta bli kattens vattenskål… Den ska helst vara tom jämt om man frågar henne. Kanske en badbalja vore bättre… Kanske hon blir lite ren på köpet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.