Helgens äventyr

Så har vi vart på dragracing igen. Anders åkte redan i onsdags även om vi bara har en timme till banan. Jag och Sally var där i fredags och igår. Tycker att de är lite oschysst mot Sally att vara där en hel helg, även om vi var där rätt länge i fredags.

Då satt vi på läktaren och väntade på Anders enda repa den dagen, när Sally ser att läktarplatserna är markerade med tejpbitar som de har skrivit på… De satt inte kvar länge…


(Hon verkar ovetandes att man inte fick göra så där…)

Hade med gåvagnen så de blev några rundor i depån, hit och dit, överallt. Hon var mycket populär, och gnällde inte på hela dagen. (Ja, förutom när man ska försöka få ut de gigantiska snorbusarna som kommer ut ur den där lilla söta näsan)

På lördagen kom Carro och vovvarna. Sally var exalterad över de nya lekkamraterna och de hade kul ihop. Jag och Carro åkte och shoppade lite. Sally fick nya skor som hon blev väldigt stolt över.


(99:- på H&M… Mycket väl värt köp då de kostar 350-400:- på andra ställen)


Hon ville nästan inte ta av sig dem när hon skulle gå och sova.


Här är Julius! (Han är inte alls så gammal som han ser ut, de är bara sån sort =)


Så blev det söndag, och här äter vi frukost inför att åka till Tierp arena och titta på när Anders skulle köra. Macka är gott…!

Anders åkte ut i första elimineringen så vi intog läktaren. Sally var väldigt trött, och somnade i Anders knä, sittandes… Precis innan Top Fuel. (Eller Top Strul som vi säger ibland, även om de inte märktes av under denna tävling, för en gångs skull) Sally sov i mina armar, på läktaren, under semifinalen för Oljeborrtornen, ja Top Fuel, ett uttryck som myntades under torsdagen. Jag försökte hålla för öronen med axeln, men gav upp efter en repa. Jag bar henne till depån istället, så hon fick sova i vagnen. Och de gjorde hon… Hela vägen dit, och i säkert tre timmar framöver. Struntade totalt i att ha missat alla finaler, allt ljud och alla som gick in i vagnen för att de trodde att hon inte låg där inne.

Helgen var rolig i alla fall, även om jag är väldans trött för tillfället… Nästan så här trött…

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.