Pysslande

Jag har länge irriterat mig på alla tepåsar överallt och tog tag i saken. Här är en låda från Panduro som jag målat och dekorerat. Spetsen har lim på baksidan, och finns på Clas Ohlson. Papperet på ovansidan är ett scrapbooking papper som jag fick med i Panduros fyndlåda, som jag fullkomligt älskar. Både fyndlådan och papperet =)

Sallys leklåda, en billig sak från IKEA, var också lite tråkig så jag hittade dekor från Panduro också. Så får hon lite hus till sin bilmatta, som jag också tycker är lite tråkig.

Mer dekor, men på Sallys IKEA kök.

Snart är det dags för påskpyssel också. Jag har redan införskaffat lite saker, och hade tänkt göra ett påskägg till Sally. Men jag kunde inte hålla händerna borta när fyndlådan kom, så jag gjorde den här:

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hahaa… vilka roliga saker det blev. Telådan vore något för Niccos alla påsar, och Sally har sina vinglas på köksbänken, ser jag 🙂 Cool, okläckt ”påskkyckling”. Får nog investera i en katalog, jag med, dom är säkert uppdaterade sedan sist jag tittade i en.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-01-28 16:47)
    De har alldeles för mycket grejer. Mina lådor är överfulla, men man köper mer ändå. De har ju öppnat en riktig Panduro butik på Gränby i Uppsala, så jag blir lätt fattig där =) Vet redan vad du ska få =P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.