Idag…

…läggs det bjälklag…


Framtida sovrum där uppe


+ en linslus


Bjälklaget uppifrån. Här är den övre hallen.


Sally visar vart pappa är.
Jag och Sally skulle åka skoter till huset var det tänkt, men hon är skeptisk. Senaste veckorna börjar hon backa när hon kommer 2 meter ifrån den… Men idag tog jag upp henne och hade henne i knät. Då låtsades vi tuta och så skulle jag prova starta. De gick så där med en liten tjej i knät. Då skrattade hon bara. När den äntligen startade blev det tyst… Vi åkte 20 cm kanske… De gick bra, men när jag skulle försöka baxa till skotern så vi skulle ta oss iväg så gick de inte längre. Det blev ett toktjut… Allt gick över när vi gick därifrån sen… Får se när hon vaknar då jag varit ut och styrt om den så den står utanför ladan istället så hon ser den från fönstret om det blir annat ljud i skällan.
Detta är även anledningen till att Sally har två mössor på bilden… Jag tyckte att den rosa skulle vart bra men när vi kommit ut så såg hon ju inget. När jag bytta kom nästa gallskrik så då fick hon ha båda… Trotsåldern som redan slagit in..?

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Med all snö som kommit här behöver vi snart införskaffa skoter också, så vi tar oss ut från gården. Vi ska på kaffe på Lundalogén vi, fast vi tar nog Jeepen. Dubbla mössor går ju bra, så länge hon är nöjd.

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-02-19 13:14)
    Ni kan ju handgå… Sally vägrade åka skoter på eftermiddagen… Eller ja, den gick inte ens igång, så de kanske var därför också… Så vi tog bobben… (Miniskotern)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.