Trött på de här…

Igår prata alla om att de var snorhalt. Jag märkte inget av det, men då åkte jag ju 1½ timme innan alla andra. De var 20 olyckor runt Uppsala och sjukhuset fick ta in extra personal…
Men idag… Jag bara väntade att något skulle hända, för de var 3cm snö på vägen, runt nollan, och en massa vatten under… De hann liksom precis frysa på ytan och så kom man körande i det där… Man såg några konturen som var hjulspår, och följde man inte dem så var man "lost". Jag höll på att åka in till själva centrum istället för till jobbet bara för att bilen innan mig skulle dit, och då försvann spåren som gick åt andra hållet… Förhoppningsvis blir det mer spännande hem… Eller inte…

Sally fick kritor iförrgår. Hon har ju "tjatat" om att måla, för de har väl gjort de på dagis, men inte trodde jag att det skulle vara så här… Första dagen satt hon där i 45 minuter innan jag tog bort dem för att vi skulle äta mat. De var inte populärt…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Tänk, jag som har värsta sms/mms signalen på mobilen, såg inte mms:et du skickat förrän vi skulle gå i säng. Och nu kan hon ett nytt ord också, måla. Blir jobbigt med måla, mormor och blommor. Och nu vet jag vad som får införskaffas innan ni kommer hit… en ritrulle och ett antal större kritor, kanske.

 2. Theresé Hällsten

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-02-23 06:52)
  Man hör faktiskt liiiite skillnad på orden. Bord, bok, bob, blöja är jobbigare att höra skillnad på… Farfar och pappa blir också nästan samma ord. Farfar blir lite mer ”Vava” bara… Värst är när man ska höra skillnad på ”Gos”, typ ”duktig” och ”sko”… Det kan bli väldiga protester, för ofast så menar hon skorna eller att hon gjort något bra…
  Häromdagen när vi skulle äta blodpudding så ställde jag fram tallriken och fick till svar: -”De ä vamt” så de börjar ta sig.

  Hon kan rita på vanligt papper faktiskt, men jag har A3 papper. Hon nöjer sig dessutom med ett(!) papper, i 45 minuter, än. Kritorna hittade jag på Panduro. De är från 2 år, och är trekantiga. Tror de har vettiga på typ Clas Ohlson. Numera finns ju såna som man skruvar ut ur ett hölje, så man slipper de där papperet som var på de gamla hederliga kritorna. De här är mycket lättare att rita med också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.