Skriv i titel här

Tiden flyger som vanligt iväg… När jag åker till jobbet 5.30 så håller det på att bli ljus. Jag behöver då inte ha helljuset på i alla fall.

Ihelgen åt vi tårta, och efter de kan inte Sally sluta tjata om tårta. Så, mormor, nu måste du fixa tårta till påsk!! Helst princesstårta tror jag… Fast Cremé brûlè går också i… Sallys mattakter sitter i än, vilket är bättre än förra veckan då inget dög… Häromdagen åt hon åtta köttbullar. massor av inlagd gurka och lite potatismos. (Jag vet tonåringar som äter mindre än henne) Igår var det samma visa igen. Fyra bitar falukorv och makaroner, om man inte räknar med att hon åt en kall innan middagen också. (Var tur att jag gjorde så mycket, och jag tror att hon ändå ville ha mer…)

Imorgon åker Anders till Sälen. för någon typ av "gubb-helg" då de säger att de ska åka skoter och skidor, men jag tror mest att skidorna kommer med för att de ska ta sig in på afterski:n. Jag och Sally blir ensamma hemma, men på fredag har jag skogskurs utanför Uppsala, och så kommer Carro och har pyjamasparty med oss. Vi ska påskpyssla har jag sagt, men jag vet inte riktigt vad det blir…

Apropå pysslande så satt jag vid symaskinen igår igen, och de blev ett kuddfodral till soffan. Ska göra ett till, men får se vilken dag det blir då jag måste fixa en del annat också… Så här blev de i alla fall.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Tårta, hm… prinsesskyckling tårta med äggtopping. Mja, men det löser vi säkert på nåt sätt. Låter ju inte som det blir några speciella problem att hitta på luncher och middagar i alla fall, kan det bero på att hon har tänkt bli över 1.80 lång? Och kudden, är det Anders favvo 🙂

  2. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-03-07 08:01)
    Allt med bullar älskar hon… Köttbullar, potatisbullar, kanelbullar… Fiskbullar har vi inte provat än… Soppa brukar det inte gå åt så mycket av… Men pannkakorna till, går åt som smör… Gjorde kassler och pasta i sås häromdagen och hon satt och skrek efter mer skinka hela tiden.
    Anders fick bestämma färgen på baksidan av kudden, för jag hade bara till framsidan, så den kanske blir favorit så småningom… Men de kommer snart en till, med annat pickup-mönster…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.