Jippie!

Lyckades skicka in vårt ljudsystem, soundbaren, i tisdags eftermiddag. Man får ombesörja frakten själv när man köpt grejer på nätet, och att hitta en låda är inte lätt till en sån här grej. Till slut får jag i väg den i alla fall, med lite lätta skeptiska tankar på vad som skulle kunde hända med den. Ja, att de inte får ut bankkortet som Sally petat in i sloten, att de måste stoppa i en ny blu-rayspelare eller att de helt enkelt kasserar den… Kanske att den till och med försvinner på vägen…

Jag kollade i alla fall på posten.se för att se att paketet kom fram till Linköping, och i onsdags morse hittade paketet rätt. Skönt tänkte jag och glömde bort allt. Hoppades bara på att det var en quick-fix, och att vi får tillbaka den snart.

Igår blev en stressig dag. Tre möten på jobbet, varav ett mellan 10-14. Väl hemma blev det ugnspannkaka, men då vår ugn är lite bäng så satte jag på den med varmluft då den annars tar en timme att värma upp till rätt temperatur. Smeten och ugnen blev klar lite väl sent så jag lät varmluften vara på någon minut, och nu vet jag hur skolorna får sin pannkaka så mastig! Riktiga flashbacks fick man till middag. De var den äggigaste, solidaste och mest olik i färg på en pannkaka jag varit med om hemma. Så ett tips om man vill ha skol-pannkaka, ha på varmluften i ugnen!

Då får jag ett sms. Det är från posten… Vår soundbar ligger på posten för uthämtning! Redan! Tack InfoCare! *impad* …men jag som skulle på föräldramöte på dagis… Äsch, Anders är ju ändå hemma så Sally och Anders åker och hämtar. När så fjärde mötet för dagen är slut och jag kommer hem så möts jag av den största kartongen som tagit sig in i det här huset…. Vilket as…! Med bubbelplast till förbannelse. (Tur att det inte var såna där plastchips i alla fall!) Nåväl, soundbaren var hel och jag fick upp den till slut ur lådan.


De var till och med så snälla att de skickade tillbaka mitt kort. Det kommer nu att få sitta kvar på hedersplatsen som en varning till Sally att hon inte har råd med fler reparationer.

Jag börjar att leta reda på kablarna som jag vet att jag lade bort för några månader sen när nu Sally tryckte ner bankkortet och efter en stund så hittar jag de, och en del extra. Jag och Anders börjar försöka koppla ihop allt, men ingen av oss kommer ihåg hur den var kopplad till tv eller tv-box. Till slut lyckas vi få bild på tv:n.

Vad blir då de första vi testar med…?


Bilar-filmen och Blixten McQueen så klart!!!

Nu ska jag ha föreläsning i Skogsbeskattning!
Grattis på bröllopsdagen förresten, mamma och pappa! 7 år, way to go! (Och jag som trodde att jag var 27….)

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Jepp, du är 27 år, det var vi som var sekelig. Sally är en riktig handy girl…verkar det som, men det kan också bli en dyr historia, få se nu hur länge kortet sitter kvar där, för jag vill minnas att hon är en djäkel på att pilla loss saker 🙂

 2. Theresé Hällsten

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-10-05 09:28)
  Jotack, och just klistriga saker är ju roligast… Kan ju alltid hota med att det inte blir någe mer ”Blixten” om hon gör det igen…

 3. Theresé Hällsten

  Svar till Maja Larsson (2012-10-05 10:47)
  Om något! Tur det finns resurser i närheten =) Den kartongen jag fick tillbaka tror jag att min dotter skulle kunna bo i nästan… Så företaget som skickade tillbaka den verkar ha samma problem *tihi*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.