Välbehövd semester

Idag åker Anders och Sally till Järvsö. Jag skulle stanna hemma, men så förra veckan kom jag på att nä, varför ska jag stanna hemma för… Jag bokade resa till Budapest istället. Så imorgon bär det av. Idag blir det alltså packning och lämna nycklarna så Guran kan mata katten. Det blir ju bara fredag – söndag, men Anders tyckte så synd om Diesel, så så får det väl bli.

Jag har redan kommit fram till att jag måste åka dit igen, för jag kommer inte hinna med allt jag vill göra. Bada sa Linda, shoppa sa en annan, sova(!) tyckte kusin och själv ville jag bara gå omkring och titta. Men så kom jag på idag, att jag får väl styra det efter vädret. Är det skitväder går jag till slottet och springer runt i labyrinten under och kanske badar, och så blir det en dag på loppmarknad och gågatan tror jag. Ska bli spännande!

De på jobbet ville att jag skulle lägga ut färdrutten på de ställen jag tänkt besöka så de kan se exakt vart jag är. Kanske är det nya, om man går vilse i en storstad, precis som när man är på fjället och man ska berätta vart man ska gå.
Så, att göra;

  • Äta gulaschsoppa
  • Se slottet
  • Besöka parlamentet
  • Titta på sko-monumentet
  • Spana in Olof Palmes gata intill loppmarknaden
  • Bada om det är tråkigt väder
  • Besöka antikaffärer! =)

Sen kan listan göras oändlig tror jag, men tiden är ändå knapp. Räknar med att vara ute från frukost till sent på kvällen så jag hinner se/uppleva så mycket som möjligt. Måste ta med bra skor tror jag… (Med hjälp av google har jag taggat alla ställen jag vill besöka, så räknade den ut gångtiden, och det blev 3 timmar, utan stopp) Men det finns ju tunnelbana/spårvagn/buss/taxi också.

Förresten så ska jag visa en bild som Anders tog på mig i lördags, när vi skulle på bröllop. Så här såg jag ut:

Mindre retuscherad:

Kul var det! Även fast Niccolina säger att jag såg ut som farmor.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.