Ulf Grape

Skärpning Ung Vänster!

Idag när jag kom med bussen från Umeå möttes jag av detta.

Återigen utmärker sig de unga kommunisterna med att förstöra våra valaffischer. Det var likadant i valet 2006 och nu senast i EU-valet. Det är lågt! Att det ska vara så svårt för dem att respektera att alla inte tycker likadant.

Moderpartiet tycker nog inte heller att detta är speciellt moget eller att det hjälper vänstern, så jag förutsätter att man tar tag i frågan och att vi får ett slut på tramset.

Etiketter: , ,

10 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Ung å arg å jobba för ett sk ”högre mål” någon? Då har man rätt att med anonymitetens riddarrustning förstöra å sabotera. Det pirrar läckert i kroppen att få dunka sönder skyltfönster och bränna upp andras bilar åxå.

    Åsiktsfrihet är inget som har eller kommer att utmärka vänstern.

  2. Marcus

    För det första, att använda Kommunister som ett skällsord visar att du inte riktigt har förstått dig på den ideologin.

    För det andra, era skyltar är verkligen hemska, så jag förstår varför dem som nu har gjort det har gjort det. Om du förstår vad jag menar.

    För det tredje, tråkigt att dem har förstört skyltarna, ger bara dålig reklam för Ung Vänster. Men det finns ju rötägg i alla partier, i vissa fler än andra.

  3. Ulf Grape

    Svar till Marcus (2010-08-17 14:14)
    Marcus, helt rätt att jag aldrig förstått mig på en ideologi som går ut på att staten äger och individen inte existerar utan bara är en del i kollektiv vars behov tillgodoses av vad staten bestämmer.

    Så du menar på allvar att om jag tycker något är fult så ska jag ha min fulla rätt att förstöra det?

  4. Conny Forsström

    På tal om ”anonymitetens riddarrustning”, gå gärna in i min blogg och kolla vad borgerliga skribenter anonymt skriver. Ja, det finns de som skriver vettigt och använder egna namn, men det finns en hel del rötägg även på den borgerliga sidan..det kan man lätt konstatera efter att kolla i någon vänsterbloggs kommentarsfält.

  5. Marcus

    Nej, det är inte vad jag menar. Jag säger att jag förstår varför dem har förstört era skyltar och jag tycker att det är tråkigt att det har gjorts eftersom det ger jäkligt dålig reklam för Ung Vänster.

  6. Ulf Grape

    Svar till Conny Forsström (2010-08-17 22:15)
    Håller med dig Conny, det finns tyvärr en del som har svårt att kontrollera sin ilska mot människor av en annan åsikt. Synd men sant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.