Yvonne Renman, Vindeln

Alla Hjärtans dag

Efter en rätt så hektisk dag på jobbet, så ringde min son som är 17 år och undrade vad jag skulle göra ikväll, hur så? svarade jag hade du tänkt komma hit? ja svarade han, jag tänkte att du inte ville sitta ensam hemma på alla hjärtansdag, hur gulligt var det, kom hit du sa jag, kan du hämta mig och köp gära lite gelehjärtan för det måste man ha denna dag svarade den lille rackaren, Henke kommer också(kusinen) vi tänkte spela Halo. Så nu sitter jag vid datorn medan kulorna viner runt huvudet (känns det som) ja ja man är ju i alla fall inte ensam hemma, Vi hann umgås lite i alla fall improviserade ihop en allahjärtans middag bestående av färska champinjoner ,squash ,rödlök, körsbärstomater ,fetaost, rökt skinka och creme fraiche med svamp smak+ div kryddor +pasta. Det blev mumsigt till sonens förvåning fast han petade bort svampen. Nu väntar disken, torde väl få fixa den oxå…….

3 kommentarer

 1. Louise oppa Mårtan

  Hej vad kul att vi får vara så nära igen, har saknat dig nu sedan revynsslut. Men nu kan vi ju umgås via datorn och det är ju alltid något eller hur? Ska du fara på måndag och se garvsyra?
  Ha det bra vi syns. Kramar Louise

 2. Anneli

  Jättekul att du börjat blogga, och tack för den fina komplimangen om min matlagning 🙂
  Snyggt kort du lagt in på dig själv förresten! Kram på dig!

 3. Yvonne

  Hej Louise,saknar dig med,läser alltid din blogg för att hänga med,ska tyvärr inte på Garvsyra på måndag,kram Yvonne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.