Yvonne Renman, Vindeln

HELG!

Otroligt skönt,jag är ledig en lördag, Majsan ska jobba själv så jag ska ta sovmorron. Förmodligen kommer hunden att väcka mig före sju som vanligt men man kan ju hoppas på halv åtta 🙂 Känns som jag kommer att slippa träningsvärk efter torsdagens karate men man kan aldrig vara säker….. Glömde mitt gröna bälte hemma i stressen att hinna i tid så jag fick under en av övningarna låna vår tränares svarta bälte, fina människan, kändes lite mäktigt att ha svart bälte även om det bara var i några minuter, Tobias föreslog att jag skulle passa på att springa över på innebandy matchen och ’stajla’ men man är ju mer mogen än så…
Han är otroligt duktig vår tränare på att variera övningarna, så det är alltid intressant och alltid jobbigt men det ska det väl va. Problemet är att ju senare på kvällen det blir destå segare blir min hjärna och det enklaste saker blir helt omöjligt att utföra, jag blir så frustrerad när det inte går som det ska, fys övningarna går bättre, men just tanke grejerna funkar inte alltid när man blir trött, måste träna lite hemma så det går på reflex, man kan inte lita på att skallen ska funka. Nu ska jag gå ut med hunden, ungarna spelar Tv-spel som vanligt, sen isäng man måste ju utnyttja den lediga dagen med att sova massor

2 kommentarer

  1. Annette Gunnarsson

    Jättebra att du bloggar så jag kan ha lite koll på dig trots att jag är 110 mil från dig, för det är nästan omöjligt att nå dig via tel.
    Skriv snart igen!
    Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.