Yvonne Renman, Vindeln

Fettisdag

Fettisdag,var tvungen att gå på möte men borde nog åkt och tränat istället för att äta två semlor, men det är bara nyttigt ,man måste ju fylla ut eventuella gropar i låren 🙂 och då är semlor att föredra. Tyst och stilla efter barnen åkt till Tvärålund i går, det tar alltid ett par dagar innan man vant sig vid tystnaden men man vänjer sig nog aldrig vid att sakna dem, för det gör jag verkligen. Man får tänka på något annat och hålla sig sysselsatt med att jobba. Idag har solen i alla fall lyst och det fick ju upp humöret på topp, imorgon så ska jag besikta bilen och det är ju ungefär som att gå till tandläkaren och dit måste jag också, vilken bra start på den här veckan:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.