Yvonne Renman, Vindeln

Äntligen fredag !

Skönt att det är fredag, sitter och väntar på att middagen ska bli klar, ja inte för att den lagar sig själv direkt men har lite filé på puttring, har kastat ihop nåt, som vanligt har inte riktigt tålamod att leta efter recept så man tar lite vad som är hemma, ska bara steka lite champinjoner när det hela har kokat klart, sen blir det till att käka, lite trist att äta själv men man kan ju inte fuska med maten för det, det är ju faktiskt fredag! Sitter och lyssnar på lite Jazz medans jag skriver väldigt avkopplande, har lagt ett bud på ett par notböcker på tradera hoppas jag får dem, det är svårt att få tag på vissa noter , Tobias som brukar kompa mig vill gärna att jag skaffar noter på de låtar jag vill sjunga tyvärr kan jag inte själv läsa noter men det är tur att ungdommen lär sig , själv känns det försent att anstränga sig med det jag brukar chansa, man ser ju om det går upp eller ner 🙂 Vi hade en lugn karateträning igår, vi var bara tre som var där, men det var bra vi gick igenom katorna grundligare och man hade tid att fråga tränaren. Lär nog inte bli lika lindrigt på söndag. Imorrn ska jag och syrran Katarina och hennes man Håkan gå på bio, vi ska se män som hatar kvinnor, tyckte verkligen böckerna av Stieg Larsson var toppen så jag ser fram emot filmen,nu plingar äggklockan.Tjingeling!

2 kommentarer

  1. Louise oppa Mårtan

    Vad kul den ska jag också se frågan är bara när, tycker också om hans böcker. Ha en mysig helg kram Louise

  2. yvonne

    Tack!Ha en mysig helg du med, ser fram emot träffen på Mårdsbränna, känns lite långt bort men tiden går fort,Massor med kramar Yvonne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.