Yvonne Renman, Vindeln

Plågsamt!

Som jag trodde höll man på att dräpa ut sig på träningen, det är just så pass jag kan lyfta armarna till tangentbordet, det är inte någon riktig hit att vara uppe till halvfyra dagen innan man ska träna bara att inse att man inte är någon ungdom längre.

Trots allt var det jätteroligt ändå, vi spelade katatebasket dvs basket utan några direkta regler man får springa hur många steg med bollen man vill, brottas, hålla fast varandra men man vill ju ändå försöka få till nåt bra spel så man får vekligen springa tills man nästan svimmar, man brukar vara utslut efter att ha spelat en sån match, när motståndar laget gör mål får man ett straff, typ armhävningar eller situps innan man kan fortsätta spela igen.

Sen körde vi ’vanlig träning’ ett tag dvs ben träning och vi fick hänga i ribbstolarna och dra upp benen helt otroligt jobbigt mest för händer o axlarna men också för magen sen avslutade vi med idioten dvs man springer fram och tillbaka i salen så fort man kan och vid varje blå linje ska man göra tex ett antal situps eller armhävningar, rätt slitsamt. Jag var som sagt helt färdig vet inte om jag ens lyckas få av mig jackan när jag kommer hem, men det som inte dödar härdar…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.