Yvonne Renman, Vindeln

Hundar

Y.RenmanTänk så mycke glädje man har av en hund, en verklig vän som alltid viftar på svansen när du kommer hem, inte går att lura när du är arg eller ledsen eftersom de går på känslor och kroppspråk och inte på hur mycket du flinar upp dig och försöker verka glad. Det finns inget som verkligen kan vända ens humör så snabbt som när det kommer en glatt skuttande hund emot en när man kommer hem. Vår hund hade en period när den var alldeles hopplös att ha att göra med gnällde och drog våldsamt i kopplet så här i efterhand har jag förstått att detta inte berodde på henne utan på mig, man får tillbaka det man ger ut. och det gäller även hur man bemöter människor, man kan kosta på sig ett leende för det ger mycket mer än man tror.

2 kommentarer

  1. Mattias

    Hej!
    Ja visst är de härligt med djur !
    Så som du säger så er de ingen skillnad på djur å människor mer än att vi håller på hela tiden att spela alla sorters spel !
    både för oss själva å därmed andra åxå!
    Som du sa ! De jag ger kommer tillbaks !

  2. Yvonne

    Så sant! Det är så himla onödigt, det är bättre att försöka komma till insikt om sig själv, så behöver man inte spela. Man duger precis som man är, inget blir bättre av att man försöker göra om sig till någon man inte är ,det visar sig ända alltid på ett eller annat sätt till slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.