Yvonne Renman, Vindeln

Mat!

Hade en jätte trevlig kväll med mina polare, Eva o Anneli.
Jag åt så mycket så naveln stod rätt ut!!!! Det var så himla länge sen jag var ute och åt kina mat, det är verkligen gött. Sen när man får sitta och surra av sig med kompisarna så blir det ju ännu bättre. Sedan bar det iväg till Vindeln igen och Tobbe var hos syrran och såg hockey, jag hann lagom till sista perioden, det var rackarns spännande.
Åkte till naprapaten Dan i morse för att se om han kunde fixa min tå och lite andra skavanker, duktig kille det där, det känns märkligt när allt ligger rätt i kroppen igen efter en behandling, man går plötsligen på hela fötterna upptäcker man. Man blir hyfsat trött efteråt så det var tur att vi hade mycket på jobbet.
Ikväll var jag till Syrran o Håkan (igen) dom slänger nog ut mig snart, men dom har ju 6:an 🙂
Åt god middag där och efterrätt, tur jag töjt ut magen redan igår. Sedan gick vi och kollade på majbrasan surrade med lite folk, och njöt allmänt av våren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.