Yvonne Renman, Vindeln

Roligt nästan jämt!

Oj vad tiden går fort när man har roligt!
Vidare i helgen blev vi bjudna till min andra syster och hennes familj, Nice! Vi fick god mat även där, lax till Tobbes stora glädje, vi kunde till och med äta ute, helt otroligt till första Maj.
På lördagen kände vi att det var dags att vara hemma lite, men vi rövade bort mamma som kom och åt grillat med oss, Tobbe fick bli grillmästare. Det blev super gott.
På söndag var det dags att åka på karate träning efter valborgsuppehållet, det var minsann ingen lek, Roger höll i träningen och vi var rätt så mattbent när vi åkte hem.
Ikväll var det dags igen att åka och träna men Tobbe hade så mycket läxa att han inte hade tid att följa med så jag fick åka själv, Per var tillbaka men inte blev träningen lindrigare för det , trodde helt allvarligt att jag skulle svimma. Men konstigt nog överlevde jag även detta.
Sedan var det som att komma till himmelriket när vi skulle ha avslappning innan vi avslutade passet, man blir så lugn och snäll och nöjd med sig själv.
Tänk ändå vad det är bra med träning , just att man bygger upp sig både fysiskt och psykiskt,
man mår så himla bra, det som är jobbigt är att hitta rätt träningsform, någonting man verkligen gillar, det är tufft innan man kommer igång, men det är det verkligen värt. Jag lovar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.