Yvonne Renman, Vindeln

Trevligt!!!!!

Vi hade jätte kul på Mårdsbränna hos Louise, många glada skratt och mycket god mat. Härligt att bada badtunna dessutom, det blev rätt sent så man var rätt mör på söndagen, så då gick jag och Eva på en riktigt långpromenad för att plåga kroppen lite till, inte nog med det sen åkte jag och tränade karate, det var nog inte min absolut bästa prestation skulle jag vilja säga, men man känner sig tvungen eftersom det nu bara är en knapp vecka till graderingen och torsdag är det ingen träning he je visst en töcken där helgdag mitt i veckan….
I kväll har vi varit på föreläsning angående skyltning, det var jätte intressant och givande och imorgon ska föreläsaren Åse åka runt till några av företagen på byn, för att ge goda råd och tips, det blir kul.
Bäst att skynda isäng, jag brukar få skäll om nån ser att jag skriver så sent 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.