Yvonne Renman, Vindeln

Nice

Va skönt att få va ledig en dag mitt i veckan, nästan så man blir religiös 🙂
Lite lång dag idag istället, vi var kvar till halv nio men hann inte riktigt färdigt på jobbet i alla fall, man blir ju lite mindre effektiv ju senare det blir, måste in en sväng imorrn för att fixa det sista inför fredagens begravningar, det kanske är tur man är singel ändå….
Annars har vi väl aldrig skrattat så mycket en dag på jobbet kanske beror på tröttheten eller att mamma kom förbi hon kan va så himla rolig utan att hon vet om det. Det är så stort att ha en mamma som är så tokig och busig som hon är fast hon börjar närma sig 80, önskar man fick bli som hon. Hon är verkligen helt fantastisk!
Och tänk vad mycket de äldre har att berätta för oss vi måste bara ge oss tid att lyssna, en del saker verkar helt otroliga och förmodligen kommer våra barn att tycka att vårt liv före data-åldern och Tv- spels tiden är helt märklig och uråldrig.
Tänk vad tiden rusar iväg, och vilken enorm utvecklig vi har haft. Jag tycker faktiskt synd om ungdomen, jag tror de skulle må bra av ett ström avbrott med tända ljus lite lugn och ro, umgås med familjen, samt en helt vanlig simpel kortlek. Back to basic. Man kanske skulle skruva ur några säkringar och låtsas…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.