Yvonne Renman, Vindeln

Aj Aj!

Har varit på träningsläger i Umeå inför karate graderingen och det vill nog till att gå och lägga sig snarast. Länge sen jag var så trött. Vi körde två pass à 1 timme vardera. Nu ska jag bara köra igenom teknikerna en gång till, om jag kan stäcka ut benet, får nog köra med en stödstrumpa….
Hann in en tvärsväng på kultur natta när man liks var i stan, Tobbe skulle spela på Studion med sitt band Nord, det var verkligen jätte bra, jag blev så stolt över allihop, men speciellt över Tobbe förståss. Dom har utvecklats nåt enormt på sista tiden, mycket rep och mycket spelningar. Nu ska försöka ta mig upp ur stolen o isäng. Håll tummarna inför imorgon.

3 kommentarer

 1. Kjell

  Du får väl se det så att graderingen snart är gjord och då är allt slit så lätt att bära. Önskar dig lycka till med den, och håller alla tummar jag hittar.

 2. Yvonne

  Åh Tack!
  Jag klarade det, helt magiskt.
  Och det var värt allt slit.
  Det var nog för att du höll tummarna:)
  Och Tack Annika det värmde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.